Donderdag 19 juli vindt de BeNeLadies Tour plaats …

[ad_1]
Donderdag 19 juli vindt de BeNeLadies Tour plaats in Oosterhout. De beste dames van het professionele wielerveld doen mee en beginnen vanaf 17.00 uur aan hun individuele tijdrit.

Let op: van 14.30 – 20.15 is het parkoers (Torenstraat – Hoofseweg – Oostpolderweg) afgesloten voor verkeer en vanaf 09.00 uur geldt er een parkeerverbod in de gehele Torenstraat. De buurtbussen rijden tijdens het evenement via de Ridderstraat om de westzijde van het centrum te bereiken. Lijn 325 rijdt tot en met 18.15 uur tot het busstation en na die tijd via de Bovensteweg naar het Goorke. Kijk voor meer informatie over de afsluitingen en omleidingen op https://bit.ly/2zHmgdf.

Wil je ook een tijd neerzetten? Tussen 15.00 – 16.00 uur mogen amateurs, dames, heren en junioren een tijd neerzetten tijdens de Fun Klasse tijdrit. Er kunnen maximaal 50 renners en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via bestuur@promoosterhout.nl.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.