Film op de markt Dinsdagavond was op 2 schermen o…

[ad_1]
Film op de markt

Dinsdagavond was op 2 schermen op de markt de musical film Grease te bewonderen, het was gezellig druk en de bekende songs werden luid meegezongen door het aanwezige terras publiek. Jammer was alleen dat het geluid op het grote scherm bij de fontein slecht was maar goed vanavond komt de herkansing met weer zo’n mooie film op de markt.
Vandaag woensdag nog zo’n film hit, Beauty and the Beast uit 2017. Beauty and the Beast is een Amerikaanse musicalfilm uit 2017, geregisseerd door Bill Condon. De film is geproduceerd door Walt Disney Pictures en Mandeville Films en is een live-action remake van de gelijknamige animatiefilm uit 1991. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door o.a. Emma Watson (Belle), Dan Stevens (Het beest) en Luke Evans (Gaston).
Aanvang 20.30 uur op de Markt Oosterhout.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.