Kookcursus voor Oosterhoutse mannen van 50+ Vanaf…

[ad_1]
Kookcursus voor Oosterhoutse mannen van 50+

Vanaf 30 juli start de cursus ‘Koken voor mannen’ speciaal voor mannen van 50+ uit de gemeente Oosterhout. Deze vindt op acht maandagmiddagen plaats van 17.00 tot 19.30 uur in de keuken van Activiteitencentrum Dommelbergen. U leert vooral de basics: van het koken van aardappelen en rijst en verschillende soorten groenten, tot het maken van appelmoes en stevige gehaktballen. Elke groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. U krijgt ook een kookboek met alle recepten, om thuis verder te gaan met koken.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar Thomas.vandervange@surplus.nl of e.botden@ggdwestbrabant.nl met hierin uw naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer of u belt naar Surplus Welzijn (0162) 74 86 00. Hierna wordt u gebeld voor een intakegesprek. De kosten bedragen € 4,- per keer voor de boodschappen. De cursus wordt georganiseerd door Animo; een samenwerkingsverband tussen Amphia, Surplus Welzijn, GGD, Zorroo en gemeente Oosterhout.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.