Vanaf 6 augustus afsluiting Bovensteweg vanwege on…

[ad_1]
Vanaf 6 augustus afsluiting Bovensteweg vanwege onderhoudswerkzaamheden

Vanaf maandag 6 augustus wordt de Bovensteweg vanaf de Burgemeester Elkhuizenlaan/Pasteurlaan tot aan de Max Havelaardreef in beide richtingen afgesloten wegens onderhoudswerkzaamheden. De werkzaamheden duren naar verwachting tot zondag 12 augustus. Verkeer vanaf de Pasteurlaan en Burgemeester Elkhuizenlaan kan wel gewoon over de Bovensteweg naar de A27 en vice versa.

Wat gaat er gebeuren?
Het repareren van diverse gaten in het beton van de tunnel, het waterdicht maken van een aantal voegen en bij de viaducten boven de Hoofseweg en Statendamweg worden nieuwe voegovergangen vervangen en/of aangebracht. Tijdens de werkzaamheden van vorig jaar zomer zijn enkele voegen niet goed uitgevoerd, dit wordt nu hersteld. Ook zijn op een aantal plaatsen onverwachte schades opgetreden die tussentijds zijn gerepareerd en waar nu structurele maatregelen voor worden getroffen.

Verkeersomleidingen
Het verkeer van en naar Weststad, Den Hout en Statendam wordt omgeleid via de Oosterhoutse hoofdwegen en via adviesroutes over de A27 en A59. Door uitvoering in de bouwvak zal de verkeershinder beperkt blijven. Maandag- en dinsdagnacht wordt er mogelijk doorgewerkt aan de voegen bij het viaduct Hoofseweg. De aannemer voert de werkzaamheden die het meeste lawaai veroorzaken vooral overdag uit en probeert het geluid in de nachten te beperken. Desondanks zal in de omgeving geluid te horen zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.