Man aangehouden na zoekactie voor mishandeling in …

[ad_1]
Man aangehouden na zoekactie voor mishandeling in snackbar

Een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is donderdag 2 augustus 2018 omstreeks 20.30 uur door de politie op de Ferdinand Bolstraat aangehouden vanwege een incident dat plaats vond in een cafetaria op het winkelcentrum Arkendonk. Hij zou daar een 48-jarige Oosterhouter mishandeld hebben.

Het slachtoffer vertelde dat hij met zijn zoon aan een tafeltje zat in de cafetaria. Hij zag dat er aan de overkant bij de supermarkt een man zich agressief gedroeg tegenover personeel. Hij zag dat dezelfde man de snackbar binnen kwam en aan zijn zoon een aansteker vroeg. Toen ontkennend geantwoord werd begon de man ongevraagd aan de zakken van zijn zoon te voelen. Ook pakte hij de jongen bij de nek. De aangever greep in en trok zijn zoon los. Hij werd vervolgens door die agressieve man op het hoofd geslagen. Hij belandde daardoor op de grond. Hierna werd hij door die aanvaller nog twee keer in het gezicht geslagen. Tijdens het tumult werd ook nog een stoel vernield. Hierna ging de dader op de vlucht waarna de snackbarhouder snel zijn deuren sloot. Het slachtoffer zat onder het bloed. Hij werd door de ambulancedienst nagekeken. Hij bleek verwondingen in zijn gezicht en een gekneusde voet opgelopen te hebben. Bij navraag bij personeel van de supermarkt bleek dat diezelfde dader daar dreigend over de toonbank had gehangen omdat hij andere sigaretten wilde.

Zoekactie
De agenten die ter plaatse kwamen hoorden dat de verdachte was weggereden in een rode personenauto. Het voertuig werd door agenten gesignaleerd op de Berendonk en daarna werd de verdachte lopend gelokaliseerd op de Adriaan Brouwerlaan. Hij rende weg waarna de dienders zagen dat hij op de Ferdinand Bolstraat via een rolluik en een gevel naar een dak was geklommen. Uiteindelijk kwam hij op aanroepen naar beneden, waarna hij is aangehouden. Hij is een bekende van de politie, mogelijk verkeerde hij onder invloed van GHB. Het politieteam Dongemond heeft op Facebook een getuigenoproep geplaatst.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.