Vanaf 6 augustus afsluiting Bovensteweg vanwege on…

[ad_1]
Vanaf 6 augustus afsluiting Bovensteweg vanwege onderhoud

Vanaf ma 6 aug wordt de Bovensteweg vanaf de Burg. Elkhuizenlaan/Pasteurlaan tot aan de Max Havelaardreef in beide richtingen afgesloten. Dit vanwege onderhoudswerkzaamheden die naar verwachting tot zondag 12 augustus duren. Verkeer op de Pasteurlaan/Burg. Elkhuizenlaan kan gewoon over de Bovensteweg naar de A27 en terug. Tijdens de werkzaamheden van vorig jaar zomer zijn enkele voegen niet goed uitgevoerd, dit wordt nu hersteld. Daarnaast zijn er onverwachte schades die gerepareerd worden. Verkeer van en naar Weststad, Den Hout en Statendam wordt omgeleid.
Kijk voor meer info op http://bit.ly/2NopPXC


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.