De Warande verwelkomt 100.000ste zomerbezoeker H…

[ad_1]
De Warande verwelkomt 100.000ste zomerbezoeker

Het is al enige tijd fantastich zomers zwemweer, dit betekent dat veel mensen verkoeling zoeken in één van de buitenbaden van De Warande. Vandaag hebben maar liefst 100.000 personen verkoeling gezocht in deze zwembaden dit jaar en dat moet gevierd worden!

De Warande zal dit samen met jou VIERen op woensdagochtend 8 augustus 2018, tussen 10:00 en 12:00 uur zal namelijk de prijs van een entreeticket aan de receptie slechts € 4,- kosten. Op deze dag kan er tot 19:00 uur genoten worden van het heerlijke zwemweer.

Dit aantal is na de verbouwing in 2015 een absoluut record, het record stond in de nieuwe situatie op 80.000 bezoekers over het hele zomerseizoen. De Warande is dit seizoen tot en met vrijdag 31 augustus open, maar zal de deuren open houden als de temperaturen zo hoog blijven.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.