Oosterhoutse Zomerkaravaan Vandaag (8 augustus) i…

[ad_1]
Oosterhoutse Zomerkaravaan

Vandaag (8 augustus) is het weer Oosterhoutse Zomerkaravaan!
* Kom ook naar de instuif! Vandaag kun je diverse sporten spelen, zoals boogschieten en voetbal. Je vindt alles op het grasveld naast de Sterrendonk, van 13.30 tot 16.30 uur. Deze activiteiten zijn voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.
* Speelgoedmuseum: Kom naar de wereld in het klein: het speelgoedmuseum! Deze zomer is daar de tentoonstelling ‘van Toverlantaarn tot mobiel’ te zien. Op woensdagmiddag mag je gratis gaan kijken en krijg je ook nog een glaasje ranja. Wel even vooraf aanmelden via jong@oosterhout.nl. ( t/m 18 jaar )
Lees meer op www.oosterhout.nl/zomerkaravaan


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.