Nieuwe fietsroutes rondom Oosterhout

[ad_1]

Sinds kort kent Oosterhout vier nieuwe fietsroutes. De vier routes lopen als een klaverblad rond Oosterhout en vormen samen de ‘Klavertje 4 fietsroutes’. Ze staan op een speciale fietsroutekaart. De routes zijn bedacht en uitgezet door de ‘Fietsersbond Afdeling Oosterhout’ en zijn gefinancierd door het ‘Toeristisch Fonds’.

De Klavertje 4 fietsroutekaart
Door het grote succes is de Klavertje 4 fietsroutekaart opnieuw gedrukt. De kaarten kunt u gratis afhalen bij de VVV, de campings en de door fietsers bezochte terrassen in Oosterhout en kerkdorpen. Met deze routes kan iedereen van het mooie afwisselende gebied genieten.

Hoe lopen de routes?
Elke route begint bij knooppunt 2, op het kruispunt Bredaseweg/Wilhelminalaan/Van Liedekerkestraat, tegenover Trommelen Tweewielers. De routes zijn respectievelijk 21, 25, 30 en 33 km. Via knooppunt 2 kunnen alle routes gekoppeld worden, maar ook koppelingen met andere fietsroutes zijn mogelijk.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.