Omleidingen in augustus 2018 vanwege Oosterhoutse kermis

[ad_1]

Gedeelte Bouwlingstraat afgesloten 10 tot en met 24 augustus
Het gedeelte van de Bouwlingstraat, tussen de kruisingen met de Hertogenlaan en de Dr. Janssenstraat, is van vrijdag 10 tot en met vrijdag 24 augustus voor alle doorgaand verkeer afgesloten. Dit vanwege de stalling van de wagens van de kermisexploitanten.
Parkeerterrein bij Slotjesveld afgesloten vanaf 14 augustus 18.00 uur
Vanwege de opbouw van de kermis is het vanaf dinsdag 14 augustus 18.00 uur niet mogelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein bij het Slotjesveld.
Parkeerterrein bij De Heuvel afgesloten vanaf 15 augustus 08.00 uur
Vanwege de opbouw van de kermis mag op het parkeerterrein bij de Heuvel vanaf woensdag 15 augustus 08.00 uur niet meer geparkeerd worden.
Slotlaan en Ridderstraat afgesloten 15 tot en met 24 augustus
Gedurende de (op- afbouw) kermis zijn de Slotlaan en de Ridderstraat afgesloten voor alle verkeer. De Slotlaan is afgesloten vanaf het kruispunt met de Van Oldeneellaan/Hertogenlaan tot aan de Heuvel. De Ridderstraat is afgesloten vanaf de Bouwlingstraat tot aan de Keiweg. De verkeersmaatregelen gelden van woensdag 15 tot en met vrijdag 24 augustus.
Restaurant Zout en Citroen blijft bereikbaar
Restaurant Zout en Citroen op de Ridderstraat blijft via de kruising met de Keiweg bereikbaar.
Parkeren rondom stadhuis verboden op 22 augustus vanaf 18.00 uur
Het is verboden om op woensdag 22 augustus vanaf 18.00 uur te parkeren op de parkeerplaatsen in de omgeving van het stadhuis. Dit vanwege het afsteken van het afsluitend vuurwerk om 22.30 uur.
Omleiding bussen
Bussen van buslijn 326 en 327 vanuit en richting Breda, zullen tijdens de kermis een andere route rijden. Voor de halte Slotlaan komt een tijdelijke halte op de Van Oldeneellaan. De route wordt dan Van Oldeneellaan – Antoniusstraat – Ridderstraat – Keiweg – Mathildastraat – busstation.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.