Oosterhouter met drank op moet rijbewijs inleveren

Politie nieuws

Een 26-jarige Oosterhouter heeft zijn rijbewijs in moeten leveren nadat hij de nacht van zondag op maandag omstreeks 01.00 uur betrapt was op het rijden onder invloed. Hij blies op straat tijdens een eerste test 850 ugl, aan het bureau weigerde hij mee te werken aan de formele ademanalyse. Hij heeft een dagvaarding gekregen om zich op 12 december 2018 bij de rechter te verantwoorden.

Agenten reden over de Burgemeester Holtroplaan. Ze zagen dat voor hen een auto reed. Ze zagen dat de bestuurder de snelheid flink verhoogde, vermoedelijk omdat hij in zijn spiegel de politieauto zag. Na een korte achtervolging stopte de bestuurder op de Boerhaavelaan en sprong uit de auto. Hij rende weg maar struikelde over zijn eigen voeten. De dienders hebben hem vastgepakt. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij werd meegenomen naar het bureau, alwaar hij zich erg recalcitrant gedroeg. Hij verscheurde de aan hem uitgereikte dagvaarding.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.