Speeltuin Markkant nodig opgeknapt

Gemeente nieuws

De speelplaats aan de Markkant is versleten en moet opgeknapt worden. Daarom wil de gemeente hier nieuwe speeltoestellen plaatsen, maar ze weten nog niet welke. Daarvoor hebben ze hulp nodig van Oosterhoutse kinderen en het liefst natuurlijk die uit Vrachelen. Ze willen graag van jou weten wat je leuk vindt en welke dingen je graag wilt doen in de vernieuwde speelplaats.

Je bent op woensdag 22 augustus om 16.00 uur van harte welkom op de speelplaats. De medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om uitleg te geven en om je wensen en ideeën op te schrijven. Je moet wel tussen de 0 en 9 jaar oud zijn. Vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt zijn van harte welkom. Bij slecht weer zijn ze in de sporthal Markkant aan Markkant 3. De bijeenkomst gaat dus altijd door.

Meer weten over “spelen in Oosterhout”? Neem eens een kijkje op de website van de gemeente voor de plannen. https://www.oosterhout.nl/…/…/beheer-openbare-ruimte/spelen/0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.