Caribische Dag zaterdag tijdens Oosterhoutse Kermis

Kermis nieuws

Stg. De Gangmaokers (Kaais Zomercarnaval) organiseert i.s.m. de gemeentelijke Kermisorganisatie en de Gemeente Oosterhout een zinderende Caribische Dag. Deze vindt plaatst aanstaande zaterdag de 18e augustus vanaf ca 13:30 uur tot ong. 22:45 uur.
Deze vernieuwde dag van Stg. de Gangmaokers is geheel in stijl met het Zomercarnaval in tropische sferen en met volop Caribische klanken. Maar liefst 9 Brassbands, 2 Steelbands, Sambaband en dé allround Salsaband Porque No zijn gecontracteerd om voor u gedurende de gehele middag én avond spetterende optredens te verzorgen in de gehele binnenstad van Oosterhout.
Plaats van handelen: Slotjesveld, Slotlaan, Slotpark, Heuvel, Arendstraat, Kerkstraat/Keiweg en Markt. Ook komen er enkele Carnavalsgroepen mee feesten.
Zoals u mag verwachten zijn er natuurlijk ook Caribische Food Standhouders aanwezig, om de tropische sferen nog extra kracht bij te zetten, m.n. op de Markt, Slotlaan en in het Slotpark.
Hoogtepunt van de dag is geprogrammeerd vanaf ong. 18:30 uur waarbij 10 bands en de aanwezige Carnavalsgroepen, via 3 verschillende routes naar de Markt zullen optrekken. Alwaar een zinderende finale in de vorm van een spectaculaire Showdown tussen de 9 Brassbands en Sambaband rond 19:30 uur zal beginnen. Uitsmijter van de dag zijn The Legendairs met een zéér jonge rapper, waarna de beste nieuwkomer band 2018 bekend zal worden gemaakt, die dan uiteraard nog een optreden verzorgt.
Gedurende de gehele dag strooit DJ Cliff met DJ Siki tot ong. 22:45 uur tropische klanken voor u uit op de Markt.
Dus: kom op zaterdag 18 augustus naar het centrum van Oosterhout en u wordt getrakteerd op een Tropisch feestje.
E.e.a. kan natuurlijk niet worden georganiseerd als we niet van die fantastische sponsoren zouden hebben (zie onze website). Daarvoor: onze grote dank; met jullie wordt dit Tropisch feestje mede mogelijk gemaakt!

Vrijdag 17 augustus zullen we om 19.00 uur de opening van de Oosterhoutse Kermis bijwonen met 2 Sambabands; KlaBavel en Juntos.
Zie voor volledige programma, routes met de 10 bands, deelnemers en aanvullende informatie onze website: www.kaaiszomercarnaval.nl Bij vragen etc.: info@kaaiszomercarnaval.nl
Daar mag u zich ook aanmelden als vrijwilliger om samen met Stg De Gangmaokers deze Caribische dag mede mogelijk te maken.
Caribische Dag, een Kaai Tropisch Festijn!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.