Brandweeroefening op winkelcentrum Arkendonk

Brandweer nieuws

Vanavond (donderdag 16 augustus) is er een brandweeroefening op het binnenplein van Winkelcentrum Arkendonk! Tijdens de zomervakantie oefent de brandweer van Oosterhout dit jaar voor het eerst ín de wijk. De brandweer gaat een brand simuleren in een gebouw en demonstreren hoe de mannen en vrouwen dit aanpakken. Alle brandweervoertuigen en ander materieel is te bezichtigen en daarnaast heeft de brandweer ook nog een leuke activiteit in petto voor kinderen. Je bent vanavond van harte welkom om 20.00 uur op het binnenplein van Winkelcentrum Arkendonk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.