Film in het park

Evenementen nieuws

Op 25 augustus transformeert JCI Oosterhout het Slotpark-Oost in Oosterhout wederom in een openluchtbioscoop. Dit jaar is gekozen voor de filmkomedie Last Vegas. De aanvang is 21.00 uur. Een aanrader voor je agenda, want de entree is ook dit jaar helemaal gratis!

Last Vegas
Dit jaar hebben de leden van JCI Oosterhout gekozen voor de filmkomedie ‘Last Vegas’ met onder andere Michael Douglas en Morgan Freeman. De zestigers Billy, Paddy, Archie en Sam zijn al jaren beste vrienden. Ze willen nog één keer de bloemetjes buiten zetten wanneer de laatste vrijgezel van het viertal besluit om toch te gaan trouwen. Het schijnt dat Las Vegas dé plek is voor het ideale vrijgezellenfeestje, de vraag is echter of de mannen op leeftijd de stad wel bij kunnen benen. Ze ontdekken er hoe mooi het is om weer van het leven te genieten en dat trouwe vriendschap altijd blijft bestaan.

Cadeautje voor Oosterhout
Het is inmiddels het vierde achtereenvolgende jaar dat JCI Oosterhout dit sympathieke cadeautje aan de inwoners van Oosterhout geeft. Ooit begonnen als jubileumcadeau aan de stad vanwege het 40-jarige bestaan van de vereniging. Maar inmiddels niet meer weg te denken van de Oosterhoutse evenementenkalender. Nodig je vrienden, familie en collega’s uit voor een zomers spektakel. Neem een kleedje, stoel of zitzak mee om de zomer op een fantastische manier af te sluiten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.