Lasershow als afsluiting van de Kermis

Kermis Nieuws

De Oosterhoutse Kermis sluit af met een lasershow op het Slotjesveld op woensdag 22 augustus om 22.30 uur! De feestelijke afsluiting is dit jaar geen vuurwerk maar een lasershow inclusief lichteffecten, rookmachines, muziek en natuurlijk lasers. Het belooft een waar spektakel te worden. De show is te zien vanaf het kermisterrein op het Slotjesveld en misschien ook vanaf de kerktoren van de St Jan (torenbeklimming wordt verzorgd door de VVV). Dit laatste is even afwachten, want het is de eerste keer dat er een dergelijke lasershow is in Oosterhout en ze weten niet hoe ver het licht reikt.

De brandweer heeft het advies gegeven om geen vuurwerk af te steken in verband met de droogte en de nabije parken. We denken dat we een mooi alternatief hebben gevonden. Veel plezier op de Oosterhoutse Kermis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.