Scooterrijder aangehouden na mishandelen automobilist

Politie Nieuws

De politie heeft aan de Oosterhoutseweg een 48-jarige Oosterhouter aangehouden. Hij zou een 44-jarige plaatsgenoot hebben mishandeld. Het slachtoffer moest voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis.

De verdachte en het slachtoffer kregen het op vrijdagavond 17 augustus bij een spoorwegovergang aan de Oosterhoutseweg aan een verkeersconflict. De verdachte, die op een scooter reed, en het slachtoffer, die in een auto reed, kregen het vervolgens met elkaar aan de stok waarna, volgens getuigen, de scooterrijder het slachtoffer mishandelde. De verdachte is daarop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij moet nog gehoord worden voor zijn kant van het verhaal.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.