Petra uit Oosterhout wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Nieuws

Een grote verrassing voor Petra uit Oosterhout. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Petra (60), die voor het verrassingsmoment samen met haar partner Jan naar het winkelcentrum onder hun huis is gelokt, vertelt enthousiast: “We zijn al 25 jaar samen en dolgelukkig met elkaar. We hebben drie prachtige kinderen en inmiddels ook vijf geweldige kleinkinderen. We gaan ze allemaal mee laten genieten van deze prijs. Misschien zit er wel een mooie vakantie in!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.