2e Cultuurnacht Oosterhout in de startblokken

Cultuur Nieuws

Met de start van het culturele seizoen in aantocht hebben de deelnemende partijen aan de tweede editie van de Oosterhoutse Cultuurnacht, na een enorm kort zomerreces de koppen weer bij elkaar gestoken.
Voor jullie allemaal in het vliegtuig stapte of de caravan achter je auto hing, heeft de organisatie van de Cultuurnacht Oosterhout het thema van dit jaar bekend gemaakt. De Nacht Wacht. Inmiddels hebben de eerste honderd deelnemers een kaartje gekocht en dat is een stuk vroeger dan bij de eerste editie het geval was. Eén geluk, dit jaar zijn er meer kaarten beschikbaar.

Een Oosterhoutse Cultuurnacht? Dat wist ik niet!

Was je er vorig jaar niet bij? Dan een korte uitleg. Vanaf één centraal punt word je door onze gidsen meegenomen langs zeven culturele locaties. Elke locatie neemt je mee in een beleving rondom het thema. Hoe je dit thema gaat beleven? Dat is op elke locatie anders…..en een verrassing. Op geheel eigen wijze nemen, Stichting BOCK, De Schelleboom, Theek5, het Oosterhouts Filmcafé, VVV Oosterhout en H19 het thema onder de loep. In Theater De Bussel wacht je, na deze avond vol cultuur, nog een eindfeest waar je met elkaar en een glas in je hand de beleving van Cultureel Oosterhout nog vol enthousiasme kunt bepraten.
Heeft je gesprekspartner hetzelfde gezien als jij? Hoorde hij/zij ook dat ene gekke geluid? Stond hij/zij op het moment suprême op de juiste plaats?
Laat je verrassen en kom een keer op de culturele hotspots waar je normaal gezien misschien bijna nooit komt. Het wordt een avond die uitmondt in de Nacht. En die Nacht Wacht….maar voor hoe lang?

Waar en wanneer?

Op zaterdag 27 oktober om 19:30 vertrekken de gidsen samen met jou vanaf de foyer van Theater de Bussel. Deelname kost €15,- (incl. 2 consumpties) en kaarten zijn te verkrijgen via www.cultuurnachtoosterhout.nl en aan de kassa’s van de VVV en Theater de Schelleboom

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.