Tegemoetkoming schoolkosten? Doe de inkomenscheck!

Informatie

Heeft u een kind op de basisschool? Of gaat uw kind binnenkort naar het voortgezet onderwijs? Dan kunnen de (indirecte) kosten behoorlijk oplopen, denk maar aan de aanschaf van woordenboeken of een rekenmachine. Gezinnen met een laag inkomen kunnen hiervoor een bijdrage ontvangen van de gemeente. Er is een jaarlijkse bijdrage per kind (op de basisschool en op het voortgezet onderwijs). Er is ook een eenmalige bijdrage voor de overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs. Regel de aanvraag zo snel mogelijk op www.oosterhout.nl via gemeentewinkel > indirecte-schoolkosten.
Er zijn vergoedingen voor onder andere:
woordenboeken, rekenmachine, ouderbijdragen, schoolreizen of gereedschap;
lidmaatschapsgeld, computer of fiets via Stichting Leergeld.
Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming? Doe dan de inkomenscheck op www.berekenuwrecht.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.