Vergoeding zwemlessen voor uw kind

Informatie

De gemeente Oosterhout vindt het belangrijk dat kinderen kunnen zwemmen en dus zwemlessen krijgen. Kunt u dat niet betalen omdat u een (te) laag inkomen heeft? De gemeente biedt kinderen (vanaf 5 jaar) de mogelijkheid om zwemdiploma A en B te behalen. Hiervoor heeft de gemeente met een aantal zwembaden in Oosterhout afspraken gemaakt. Om in aanmerking te kunnen komen voor vergoeding van de zwemlessen, moet het kind waar de zwemles voor wordt aangevraagd:
5 jaar of ouder zijn;
Basisonderwijs volgen;
Lid van uw gezin zijn;
En ontvangt kinderbijslag voor het kind.
Aanvragen
Vergoeding voor zwemlessen vraagt u aan via bijzondere bijstand. Daarom moet ook aan de algemene voorwaarden voor bijzondere bijstand voldaan worden. Deze vindt u op www.oosterhout.nl via gemeentewinkel > bijzondere bijstand. Let op: dien de aanvraag voor de vergoeding van de zwemlessen in vóórdat uw kind start met de zwemles!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.