Cursus uitkomen met je inkomen

Informatie en educatie

Nu de vakantie weer voorbij is en we een optelsom maken van onze uitgaven komen we vaak in de min. Het geld vliegt je zak uit tijdens die lange, hete zomer. Terrasje, uitverkoop, schoolspullen voor de kinderen….Het helpt om de administratie op orde te brengen en een overzicht te maken voor de rest van dit jaar. We helpen u graag hierbij met de cursus Uitkomen met je inkomen.

Cursus
Een geordende administratie, aanvragen waar je recht op hebt, de belastingzaken op orde en van bezuinigen een sport maken. Dit alles komt aan de orde bij de cursus uitkomen met je inkomen. En zijn er beginnende schulden? Schroom niet en meld je aan. Een gratis cursus van vijf bijeenkomsten die vanaf maandag 10 september start in activiteitencentrum de Slotjes. Deelname wordt beloond met praktische tools en een certificaat. We starten op maandagmiddag 10 september van 13.30 – 16.00 uur. Vervolg op 17 september, 1, 8 en 15 oktober.

Meer informatie of aanmelden?
Doet u mee of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Surplus Welzijn: 0162-748600 of e-mail: burgeradviseur@surplus.nl

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.