Man aangehouden voor lopen op dak winkelcentrum Arkendonk

Politie nieuws

Agenten hebben dinsdagavond 28 augustus een 31-jarige Tilburger aangehouden. Hij was op het dak van winkelcentrum Arkendonk geklommen en had kort daar voor een auto beschadigd.

De man was om nog onbekende redenen op het dak van het winkelcentrum geklommen. Volgens een getuige zou hij ook een auto beschadigd hebben. De man is nadat hij van het dak afkwam aanhouding voor vernieling en baldadigheid. Een auto, mogelijk van de verdachte, is doorzocht, daarin zijn kleine hoeveelheden drugs gevonden. Toen de verdachte op het politiebureau gefouilleerd werd bleek dat hij zelf ook drugs op zak had. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.