Aanvragen subsidies 2019

(Vrijwilligers)organisaties waaronder onder andere sportverenigingen, kunnen bij de gemeente Oosterhout subsidie aanvragen voor 2019. Het subsidieportaal van de gemeente Oosterhout is hiervoor vanaf 1 september 2018 opengesteld. Subsidie aanvragen kan tot 1 oktober 2018, aanvragen die later binnenkomen worden niet in behandeling genomen. Alleen organisaties die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen een structurele subsidie (waarderings- of exploitatiesubsidie) aanvragen.
Aanvragen voor een structurele subsidie moeten worden ondertekend door middel van eHerkenning (betrouwbaarheidsniveau 1). Zonder eHerkenning kan dus geen subsidie worden aangevraagd. Dit geldt niet voor bewonersgroepen. Voor meer informatie over en het aanvragen van eHerkenning zie www.eherkenning.nl.
Meer informatie
In de beleidsregels voor subsidieverstrekking 2019 staat opgenomen welke subsidies de gemeente verstrekt en onder welke voorwaarden deze worden verstrekt. Deze beleidsregels kunt u lezen op www.oosterhout.nl > inwoners > wonen-leven > subsidies en subsidieportaal.
Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente door een e-mail te sturen naar subsidie@oosterhout.nl.

Terug

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.