Woningbouw op terrein voormalige bibliotheek Oosterheide

Het pand van de voormalige bibliotheek Oosterheide staat al geruime tijd leeg. In Oosterhout is grote behoefte aan woningen voor senioren. Daarom wil het gemeentebestuur hier patiowoningen voor senioren bouwen. De bouw start naar verwachting begin 2020. De gemeente houdt op 4 september om 19.30 uur een informatiebijeenkomst voor omwonenden en geïnteresseerden in De Bunthoef. Hier krijgen bezoekers meer toelichting en kunnen zij hun ideeën melden over de nieuwbouw, gebiedsinrichting, speelplek en voor de tijdelijke invulling van het terrein. Het pand wordt dit jaar gesloopt. Hierna wordt het terrein ingezaaid met bloemenrijk gras. Als de bouw start, dan kan de speelplek op de hoek Gentiaanstraat–Azaleastraat niet in huidige vorm blijven bestaan. Gemeente overweegt deze speelplek op te heffen en de speelplek aan de Tulpenlaan uit te breiden.
Meer informatie
Wilt u uw ideeën al doorgeven? Stuur dan een e-mail naar de heer R. van Haaf van de afdeling Stadsontwikkeling, op e-mailadres r.van.haaf@oosterhout.nl of bel 14 0162.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.