TSC begint bekeravontuur met 4-0 winst op stadsgenoot Neerlandia

Onder het genot van een stralend zonnetje mocht TSC vandaag aantreden voor het bekerprogramma . Na eerder al een paar oefenpotjes gespeeld te hebben was het vandaag al wat serieuzer. Natuurlijk is Neerlandia dan wel geen tegenstander waar je direct heel bang voor moet zijn , het blijft altijd oppassen tegen ploegen die wat lager spelen. Die gaan ervoor , hebben niets te verliezen en willen stunten waar het kan. Trainer Ad van Seeters heeft dit seizoen het grote genot om een behoorlijk brede selectie te hebben met veel gelijkwaardige spelers. Dus de strijd om een basisplaats is in volle gang. Zeker ook omdat er uit eigen jeugd het nodige doorstroomt en ook zijn er een paar spelers terug gekomen die ooit al eerder voor TSC speelde. In het begin van de wedstrijd konden de mannen uit Dorst het nog even bijbenen maar gaande weg de wedstrijd werd het steeds meer een ongelijke strijd. Het spel speelde zich eigenlijk maar op een helft af . TSC moest alleen behoorlijk lang zoeken voordat de juiste openingen gevonden werden. En waren die al gevonden dan stonden paal en laat maar zeker ook de Neerlandia doelman de openingsscore in de weg. Toch kon het niet uitblijven. Nadat eerst nog een doelpunt van TSC werd afgekeurd kwam TSC via een perfect en sluw genomen vrije trap op 1-0 . de 2-0 en even later de 3-0 bepaalde de ruststand.

Waar men dacht dat TSC na de rust wel even verder zou gaan met scoren viel dat wat tegen. Het spel werd beter en sneller van TSC maar opnieuw paal, lat en reddingen op de achterlijn voorkwamen een monsterscore. Uiteindelijk werd het nog wel 4-0 voor TSC en was de strijd gestreden. TSC had de nodige wissels gebruikt en de technische staf kon terug kijken op een heel nuttige oefenpot. Ik heb in ieder geval een heel gretig , fanatiek en fris aanvallend TSC gezien . Komend weekend opnieuw een bekerwedstrijd . U als trouwe lezer en supporter raad ik aan om vooral de TSC site te volgen zodat u precies weet waar en wanneer onze club weer speelt . De Gunners en Dia zijn de komende tegenstanders in de bekercompetitie. Beide keren speelt TSC uit. Al met al was het weer een genot om ons eigen cluppie aan de gang te zien en over een paar wedstrijden weten we wellicht hoe we ervoor staan het komend seizoen. HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.