Opening kunstexpositie Nellie Ruimt Op!

In 2019 bestaat theater De Schelleboom 20 jaar. In deze 20 jaar heeft de voormalig pottenpakkerij zich ontwikkeld tot een multi-inzetbaar stukje cultureel erfgoed. Van huwelijken tot afscheidsdiensten. Maar ook als expositieruimte heeft de monumentale schuur dienst gedaan. Met een warm hart voor beeldende kunst heeft Nellie Heemskerk in deze jaren vele kunstenaars de mogelijkheid gegeven, hun werk tentoon te stellen.

Nellie heeft van elke kunstschilder, beeldhouder, glaskunstenaar, tekenaar en houtbewerker die geëxposeerd heeft in De Schelleboom een kunstwerk aangekocht. Kunstwerken die uniek en onvervangbaar zijn en inmiddels een imponerende collectie vormen. Een collectie die nooit helemaal in De Schelleboom kan schitteren. Daarom krijgt u de kans om een kunststuk uit deze collectie te bemachtigen. “Liever in huis bij iemand die er van kan genieten, dan gewikkeld in doeken en folie op zolder”, is het motto van Nellie.

Gedurende het hele theaterseizoen 18-19 zullen deze werken te zien en te koop zijn en de collectie zal wisselen. U bent welkom om zaterdag 8 september om 19:30 in de Schelleboom, om deze collectie te aanschouwen. Misschien vindt u wel werken van uw favoriete kunstenaar, en het perfect werk voor in uw huis.

De toegang is gratis, aanmelden via de website van De Schelleboom (deschelleboom.nl/voorstelling/kunstexpositie-nellie-ruimt-op) is wel wenselijk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.