VV Oosterhout geeft VCW weer het nakijken

Eerst vriendschappelijk nu voor het beker eggie
Het voetbalseizoen 2018/2019 voor VV Oosterhout is 2 september van start gegaan met de bekerwedstrijd tegen VCW uit Wagenberg. Met Richard van Gils heeft VV Oosterhout een trainer die de jeugd een kans geeft. In de basis de 17-jarige Ali Eren Yazici en op de bank de 16-jarige Beau Eversdijk als reservekeeper en de 17-jarige Jabir Benyidir. Vorige week een makkelijk potje gespeeld tegen VCW vandaag verkochten zij in de bekerwedstrijd, terecht, hun huid duurder. VV Oosterhout won zeker op de basis van de tweede helft terecht met 5-0. Scheidsrechter van dienst was de heer R. Vermeulen die een onberispelijke partij floot.
Vanaf de eerste minuut: Gelijk na het eerste fluitsignaal liet VV Oosterhout aan VCW merken dat er hier vanmiddag weinig te halen zou zijn. VCW weerde zich kranig maar kon niet voorkomen dat Wesley Stadhouders via een speler van VCW de bal bij Yamani kreeg hij had de 1-0 op zijn schoen Hans Gelens bracht echter redding. Even later was er geen houden meer aan Erik Boateng soleerde door de VCW-defensie hij bediende Dennis van Munster deze kapt zijn verdediger uit en scoort de 1-0.
Vervelende botsing: Na 20 minuten voetballen een vervelende botsing 2 VCW-spelers nemen Kevin Tempelaars in de mangel gevolg hoofdpijn bij Kevin en Rint Vermunt van VCW laatstgenoemde verlaat geblesseerd het veld en wordt vervangen door Rik van Strien.
Yamani Aharchaou bedient even later Kevin v/d Heijkant zijn schot gaat echts langs de paal. De 2-0 kwam er toch het was wederom Erik Boateng die zich mooi vrijspeelde en Dennis zijn 2de liet scoren deze middag. Tot de rust kreeg VV Oosterhout nog een paar kansen Yamani zag zijn inzet nogmaals gekeerd door Hans Gelens. Kelvin Koppelaar kreeg één op één nog een dot van een kans op de aansluitingstreffer voor VCW Ramon Eversduim keerde echter zijn inzet.
Overtredingen: Rik van Strien van VCW kreeg na een overtreding op Baris Kaya een gele kaart de enige van de middag. Even later had hij zijn tweede kunnen krijgen de scheidsrechter was echter coulant en hij mocht de wedstrijd uitspelen. In de rust was Yamani gewisseld voor Stijn Biemans en in de 70ste minuut verving Emre Deniz Dennis van Munster. Koud in het veld bedient Emre Wesley Stadhouders en de 3-0 verschijnt op het scorebord. Matthew Coenraadts werd nog gewisseld voor Jabir.
Slotfase: In de slotfase nog 2 doelpunten voor VV Oosterhout in de 78ste minuut een mooie treffer van Emre Deniz en in de 84ste minuut een magistraal schot vanaf 35,5 meter van Stijn Biemans eindstand, verdient, 5-0.
Dinsdagavond om 20:00 uur vriendschappelijk uit tegen Madese Boys (Zondag 2 thuis tegen Madese Boys 2 ook om 20:00 uur) zondag 9 september voor de beker uit tegen DSE adres, Sportpark Hoge Neerkant Olympiade 25 in Etten-Leur aanvang 14:30 uur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.