Blues & Rootsfestival

Het Oosterhoutse Blues & Rootsfestival zal dit jaar plaats gaan vinden op 7, 8 en 9 september.
Gelukkig hebben ze dit jaar ook weer een extra deelnemer. Daarmee komt het aantal podia dit keer weer op vier: de café’s De Pub, D’Apotheek, Oud Brabant èn De Beurs. Op en rond die podia zullen ca. 16 -18 acts/bands optreden.
Daarnaast organiseert Theater De Bussel op zaterdagmiddag en zondagmiddag een Vinylbeurs. Dank zij de programmering van de deelnemers wordt deze 31ste editie weer een prettig Blues & Rock –weekend.
Door de donaties en sponsoring was het vorig jaar mogelijk om op donderdagavond èn zaterdagmiddag optredens te plannen. Ook dit jaar streven we zo’n programmering na, maar dat is qua financiering nog niet helemaal rond. .
We zijn weer laat met het benaderen van sympathisanten, donateurs en sponsoren voor een bijdrage aan dit Blues & Rock weekend. We zouden U bij deze willen verzoeken om donateur/sponsor te worden. Elk bedrag is daarbij welkom, maar bij een sponsoring van € 100,00 zullen wij U op alle mogelijke manieren meenemen in onze dankwoorden en aankondigingen op facebook en andere media.
Donaties kunnen gestort worden op
Rabo rek. NL82 RABO 0139 5458 83 t.n.v.Stichting Blues & Roots festival Oosterhout.
Indien nog niet in ons bezit dan ontvangen wij graag Uw bedrijfslogo ( email: oosterhoutblues@ziggo.nl)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.