Open dag Productiehuis de Pannehoef

In Productiehuis de Pannehoef is er op 9 september van 13:00 uur tot 17:00 uur een open dag van de vaste gebruikers voor het werven van nieuwe leden en leerlingen.
Tijdens de open dag van PH2 met onder andere De Music’scool, Het Zoldertejater, Ingrid’s Only, the Heath. Zij zullen u een leuk en gevarieerd programma aanbieden. U krijgt tijdens deze open dag een kijkje achter de schermen tijdens de open repetities van Het Zoldertejater, band-repetities, open lessen bij De Music’scool en Ingrid’s Only, tevens zijn er optredens verzorgt door leerlingen en bands, verkoop van toneelkleding maar u kunt ook meekijken bij de repetitie van Salsa dansen en tevens is er een zaal ingericht waar u korte films en professionele documentaires kunt zien over onder andere onze gebruikers. Kortom een volle een interessante middag die u niet mag missen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.