Uitreiking Business Keetje Awards tijdens JCI FutureTalks

Tijdens FutureTalks op donderdag 11 oktober worden de gloednieuwe Business Keetje Awards uitgereikt. De longlist met genomineerden is dit weekend bekend gemaakt. Wie wint deze prestigieuze prijs voor de meest vernieuwende en beste onderneming in de regio Amerstreek?
FutureTalks
Hoe ziet de toekomst van ondernemen eruit? Tijdens FutureTalks, hét nieuwe Oosterhoutse netwerkevent op 11 oktober, nemen autocoureur Jan Lammers, trendwatcher Sander Duivestein en Lianne Veen van Picnic je mee op een tijdreis naar de toekomst. De avond wordt door Anne-Marie Fokkens (bekend van Omroep Brabant) in goede banen geleid en muzikaal omlijst door DJ Mell Tiërra.
Business Keetje Awards
Tijdens FutureTalks worden de nieuwe Business Keetje Awards voor de allereerste keer uitgereikt. Zoals de naam “Business Keetje Award” al zegt, wordt gezocht naar de beste onderneming en ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het thema voor dit jaar is ‘de toekomst van ondernemen’. Dit jaar zal voor de eerste keer de Mooie Business Keetje Award worden uitgereikt aan het meest vernieuwende bedrijf en de Young Business Keetje Award voor meest toekomstgerichte ondernemer. De longlist met alle genomineerden is te vinden op www.futuretalks.nl. Op vrijdag 14 september zal de jury de shortlist met de drie kanshebbers per categorie bekend maken.
Meer informatie
FutureTalks wordt georganiseerd door JCI Oosterhout (voorheen Junior Kamer) op donderdag 11 oktober in het Sint Oelbert Gymnasium. Entreebewijzen kosten 45 euro per persoon inclusief hapjes en drankjes. Kijk op www.futuretalks.nl voor kaarten en meer informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.