Eerste Oosterhoutse derby is een ware bekerkraker

Aanstaande zaterdag, 15 september 2018, staat de eerste Oosterhoutse Derby van het seizoen op de agenda.

De bekerkraker VV Oosterhout (zat 1) – SCO wordt dan gespeeld op Sportpark De Contreie. De wedstrijd start om 17:00 uur.

Na de wedstrijd zal een DJ enkele uurtjes zorgen voor een leuke en aangename sfeer in de kantine. Bent u ook benieuwd naar de nieuwe selecties van zowel SCO als Vv Oosterhout zaterdag 1, of heeft u gewoon zin om een aantrekkelijke pot voetbal te zien ? Kom dan naar ons Sportpark aanstaande zaterdag. Er belooft een aangenaam najaarszonnetje te staan, dus ook voor het weer hoeft u het niet te laten. Graag verwelkomen wij jullie aanstaande zaterdag voor de allereerste Oosterhoutse Derby van seizoen 2018-2019.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.