VV Oosterhout kansloos tegen een sterk spelend DSE!

Werk aan de winkel voor team en staf!
Zondag 9 september stond de tweede bekerwedstrijd voor VV Oosterhout op het programma. Tegenstander vandaag 4de klasser DSE uit Etten-Leur. Op een zonovergoten sportpark ‘De Hoge Neerkant’ aan de Olympiade gingen de in groten getale meegereisde supporters er eens goed voor staan, niet wetende dat zij twee uur later een illusie armer terug richting Oosterhout konden rijden.
Het team was vandaag geen schim van de afgelopen wedstrijden zelfs in de verloren wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen Madese Boys hebben zij qua voetbal meer laten zien. VV Oosterhout speelde te traag liep achter de feiten aan en liet DSE na een achterstand gemakkelijk terug in de wedstrijd komen en het initiatief vanaf de 15de minuut tot het eindsignaal naar zich toe trekken. DSE combineerde soepeler en de passes die zij verstuurden kwamen aan. VV Oosterhout passte niet nauwkeurig genoeg en speelde niet direct genoeg er werd te veel met de bal gelopen de vleugels werden onvoldoende benut en aanvallen strandden rond de 16 meter van DSE in een mêlee van spelers.
Conclusie terecht verloren van een scherpere tegenstander! Devies uithuilen en opnieuw beginnen volgende week herkansing tegen Seolto.
Billen knijpen: In het begin was het aftasten en had VV Oosterhout grip op de wedstrijd. In de 10de minuut een voorzet van Dennis van Munster en Erik Boateng (de beste VV Oosterhouter vandaag) rondde doeltreffend af 0-1. Naarmate de wedstrijd vordert komt DSE steeds beter in de wedstrijd en verschijnen zij steeds vaker voor het doel van Ramon Everduim. Tot de 44ste minuut houdt hij zijn doel schoon. De laatste aanval, voor de rust, was er ook voor Ramon geen houden meer aan en een DSE’er jaagt de bal tegen de touwen 1-1.
Pech na achterstand: Het spelbeeld in de tweede helft was niet anders dan in de eerste en in de 53ste minuut kwam DSE terecht op een 2-1 voorsprong. Even later werd Matthew met een knieblessure gewisseld voor Guston Remie. In de 60ste minuut een knal van Erik Boateng de bal ging echter via de onderkant van de lat terug het veld in. Op het eind nog een slordigheidje van Ali Eren hij wilde rond zijn eigen 16 meter een tegenstander uitkappen dit mislukte en hij moest aan de noodrem trekken. Gevolg gele kaart en vrije trap voor DSE. In de slotminuut was de paal een sta in de weg voor een doelpunt van Dennis van Munster. De wedstrijd overziend was dit voor VV Oosterhout lekker geweest maar niet verdiend.
Dinsdag 11 september vriendschappelijk tegen Arkel op sportpark ‘De Contreie’ aanvang 20:00 uur. Zaterdag 15 september de bekerwedstrijd tegen Seolto adres: Sportpark ‘De Meeren’, Westrand 9, Zevenbergen aanvang 17:00 uur. Zaterdag 9 september speelt de zaterdag 1 van VV Oosterhout tegen SCO zondag 1 eveneens om 17:00 uur op sportpark ‘De Contreie’.
Foto’s van de wedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/1036/vv-dse—vv-oosterhout-beker/?type=1&from=0

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.