Musicalvereniging Con Brio genomineerd voor Amateur Musical Awards

De Oosterhoutse musicalverereniging Con Brio heeft maar liefst twee nominaties gekregen op de longlist voor de Amateur Musical Awards. Mike Dijksman staat in de lijst Beste mannelijke bijrol (Lord Farquaad) en daarnaast staat Con Brio op de lijst Beste vormgeving/toneelbeeld voor de musical Shrek.

Nu de longlist bekend is gemaakt, wordt er binnenkort bekend gemaakt welke drie tot vijf genomineerden per categorie doorgaan naar de grote finale. Zij mogen op 10 december optreden in het Luxor Theater in Rotterdam.
Nieuwe productie: The Wiz
Gelukkig hoeft u niet zo lang te wachten om Con Brio in actie te zien! Op 12, 13 en 14 oktober spelen zij namelijk The Wiz in Theater de Bussel. Met een live orkest en grote cast wordt deze achtste familiemusical weer een feestelijke voorstelling vol met avontuur, zang, dans en humor. In het wonderlijke land van Oz gaat Dorothy op zoek naar de Wiz. Deze tovenaar zou haar kunnen vertellen hoe ze de weg naar huis kan vinden. Onderweg ontmoet Dorothy Vogelverschrikker, BIikkenman en Laffe Leeuw. Zou het ze lukken om huis, verstand, hart en moed te vinden? Ga mee op reis en ontdek hun zoektocht naar zichzelf. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 12,50 euro en te bestellen via musical-conbrio.nl of aan de kassa van Theater de Bussel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.