Een muzikale en culinaire zondag in Oosterhout

Frits Bayens Big Band staat 23 september samen met Toon Oomen in Theater de Bussel. Met veel uitgenodigde muzikanten gaan zij een nieuwe periode in Oomen’s leven inluiden; zijn pensioen. Naast dit muzikale feest wordt er tussen de wijnranken van het Sint-Catharinadal een Franse lunch georganiseerd door Rotary Club Oosterhout. De opbrengst gaat geheel naar het Klooster.

Afscheid van Toon Oomen
Toon Oomen wil een nieuwe periode in zijn leven (pensioen) graag inluiden met een feestje, een muzikale happening in de vorm van een concert met vrienden die hij om allerlei redenen bijzonder waardeert. Op Oomen’s uitnodiging komen de volgende muzikanten naar Oosterhout: Rob van Bavel, Anton Drukker, Vincent Houdijk, Gersom Raams, Antoine Trommelen en de drummers Robbert van Kalmthout, Dirk de Nijs, Han Wouters en Cesar Zuiderwijk. De Frits Bayens Big Band speelt negen composities, gekozen door Toon Oomen. De bijdragen van de vrienden van Toon zijn een verrassing, voor Toon, voor zijn gasten en voor u!

Franse lunch in het Sint-Catharinadal
Ook kunt u op zondag 23 september genieten van een Franse lunch tussen de wijnranken van het Sint-Catharinadal. Een heerlijke lunch in een prachtige omgeving waarvan de opbrengst geheel naar het Sint-Catharinadal gaat. Voor deze lunch vindt om half tien een eucharistieviering plaats en om kwart voor elf een rondleiding door het Klooster en de Blauwe Camer. De viering en de rondleiding zijn optioneel. Hiervoor moet u zich wel vooraf aanmelden.

Frits Bayens Big Band en Toon Oomen | Sunday Sessions | zondag 23 september | 11.00 uur | foyer | € 10
Franse lunch in Sint-Catharinadal | Rotary Club Oosterhout | zondag 23 september | 12.00 uur | € 50

Tickets zijn te koop via www.theaterdebussel.nl en bij de VVV.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.