Onderhoudswerkzaamheden aan de Heilig Hart Façade

De Heilig Hart Façade aan de Arendstraat 35 dient om bewaard te blijven voor de toekomst onderhouden te worden door de gemeente Oosterhout. De gemeente wil dit jaar het schilderwerk aan de buitenzijde gaan uitvoeren aan de onderdoorgang naar het binnenterrein. Via deze brief informeren wij u hierover.

In de week van 1 oktober a.s. wordt er begonnen met de werkzaamheden om het schilder- en stucwerk van de onderdoorgang aan te gaan pakken. Dit zal enige overlast geven voor de bereikbaarheid en zichtbaarheid van de winkels op de binnenplaats.
In deze periode wordt er een steiger geplaatst die het voor de schilders mogelijk maakt om veilig op hoogte te werken. We streven er naar om de overlast voor u zo laag mogelijk te houden, enige overlast is echter niet te voorkomen. De werkzaamheden buiten zullen naar verwachting een week in beslag nemen en de werkzaamheden aan de binnenzijde, aan de trapopgang en diverse ruimtes binnen, 2 weken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.