AND THE NOMINEES ARE

JCI Oosterhout (voorheen de Juniorkamer) maakt in samenwerking met de Gemeente Oosterhout de drie genomineerden voor de Business Keetje Awards bekend in de categorie Young Business Keetje en Mooi Business Keetje voor de regio Oosterhout, Drimmelen en Geertruidenberg.

De winnaars zullen bekend worden gemaakt op donderdag 11 oktober tijdens het evenement Future Talks 2018. Future Talks is uitverkocht en daarmee nu al een groot succes!

De winnaars van de Awards worden gekozen door een excellente vakjury en zij zullen bepalen wie het best voldoet aan de selectiecriteria. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. Merel Vermijs van Vermijs Kartonnage is de voorzitter. Zij wordt in de jury bijgestaan door Robin van der Helm (wethouder van de gemeente Oosterhout), Gerben van der Harst (directievoorzitter Rabobank Amerstreek), Arie Rietveld (directeur OCT & Rietveld Logistics), Kristel Groenenboom (directie container service Groenenboom) en Theo Sonnenberg (Operating Partner Nordian Capital Partners).

Young Business Keetje Award (Beste startup 2018)

En de genomineerden zijn:

  • Sint Catharinadal
  • The Box System
  • Building G100 / Capstones

Een eervolle vermelding van de jury gaat uit naar Simpletap vanuit de jury.

Sint Catharinadal

De zusters van Sint-Catharinadal hebben hun akkers eeuwenlang gebruikt voor het weiden van de koeien en het verbouwen van onder andere maïs. Nu is de grond geschikt gemaakt voor wijnbouw. Meer info www.sintcatharinadal.nl.

The Box System

Modulaire en flexibele oplossing voor een eigentijdse huisvesting. Meer info www.theboxsystem.nl.

 Capstones / Building G100

Capstones bouwt leveranciersonafhankelijke platforms voor gelijkgestemde vakgenoten (leden). Deze leden hebben vaak dezelfde problemen, uitdagingen en doelstellingen en maken in de platforms kennis met een uniek concept van kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen. Meer info www.capstones.nl

Mooi Business Keetje Award

En de genomineerden zijn:

  • BM Bodemmanagement
  • Rodenburg Biopolymers
  • Holmatro

Een eervolle vermelding van de jury gaat uit naar GEFCO Benelux.

BM Bodemmanagement

Erkend bedrijf voor bodemsanering, gespecialiseerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van bodemonderzoek en afvoer van verontreinigde grond. Meer info www.bmbodemmanagement.nl.

Rodenburg Biopolymers

Rodenburg Biopolymers is uw partner in de ontwikkeling en productie van biobased biodegradable compound. Wij werken samen in de volledige waardeketen om oplossingen samen te stellen en te leveren die voldoen aan standaard en op maat gemaakte eisen. Meer info www.biopolymers.nl.

Holmatro

Wij ondersteunen onze klanten wereldwijd met innovatieve hydraulische gereedschappen voor technische hulpverlening, industriële toepassingen en special tactics operaties. Meer info www.holmatro.com.

 

Future Talks is een initiatief van JCI Oosterhout in samenwerking met Gemeente Oosterhout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.