Eastwoodstock – Perkfeesteditie 2018

Van Dorona & Aron naar Van Brenghe

De voorbereidingen zijn in volle gang, de line-up is compleet en de weersvoorspellingen zien er prettig uit: alle ingrediënten voor een smaakvolle vierde editie van Eastwoodstock liggen klaar.
Op het veld voor voormalig zwembad de Blikken zal komende zondag 23 september tussen 12.30 en 20 uur het gratis festival Eastwoodstock worden gehouden. Van het meest prachtige duo voor de zondagmiddag Dorona & Aron (bekend van Gare du Nord) tot aan de oude geslepen rockers van Van Brenghe… Eastwoodstock zal zijn naam eer aan doen: het meest realxte festival van het Zuiden. Voordat Dorona & Aron beginnen, speelt trio Kaal Kabaal hun feestelijke klanken al tijdens de start van het festival: Bock’s Buren Bakkie. Een topkoffiezetter met zijn schattige Piaggio zorgt voor de opstart, terwijl de gewone bar ook al open is. Goedbeschouwd begint Eastwoodstock dus gewoon om 12.30 uur.

De officiële opening van Eastwoodstock volgt om 13.20 uur; uiteraard en in stijl van andere jaren door een markant persoon. Dit jaar is een wereldberoemde wereldverbeteraar uitgenodigd. Mis dit niet!
Naast muziek is aan de ambiance ook gedacht: oude Volkswagen busjes en Citroën DS’en omzomen het terrein, barbecueën doen de mensen van Gazsinker Food, er zijn pannekoeken, diverse speciale biertjes, Tante Betje is er, de barbier van Vlijmscherp staat naast de bierbar van Lindemans, er is een WAAR-zegger, de BOCK-boutique wordt uitgestald en uiteraard zijn de leerlingen van het Radius College zo vriendelijk geweest om de nodige Eastwoodstock-gadgets te produceren.

De complete line-up:

EASTWOODSTOCK / PERKFEESTEDITIE 2018

12.30 – 13.20 uur KAAL KABAAL Hoofdpodium NOORD
13.20 – 13.30 uur Officiële Opening Hoofdpodium ZUID
13.30 – 14.30 uur DORONA & ARON Hoofdpodium ZUID
14.30 – 15.00 uur DE BAND Hoofdpodium NOORD
15.00 – 16.00 uur STARFISH SOULSTEW Hoofdpodium ZUID
16.00 – 16.30 uur BLACKSOX Hoofdpodium NOORD
16.30 – 17.30 uur ALMOST COCKER Hoofdpodium ZUID
17.30 – 18.00 uur BLACKSOX Hoofdpodium NOORD
18.00 – 19…. uur VAN BRENGHE Hoofdpodium ZUID
20.30 – ….. Afterparty Café De Pub, Klappeijstraat 9

Bars sluiten om 20.00 uur.
Bonnenverkoop tot 19 uur. Voor hoge bonnennood is er op het terrein nog iemand met een EHBBO-vlaggetje (Eerste Hulp Bij Bonnen Op) beschikbaar. Gekochte bonnen zijn alleen geldig op 23 september en kunnen – indien niet zijn uitgegeven – gedoneerd worden bij de uitgang ten bate van de Maarten van der Weijden Foundation.

Eastwoodstock / Perkfeesteditie 2018
Zondag 23 september, van 12.30 tot 20 uur
Paterserf 10, in voortuin van zwembad De Blikken.
Gratis toegankelijk.

Op de fiets? Stallen aan achterzijde van De Blikken
Met de auto? Parkeren bij voormalige UWV-kantoor, bij kantorencomplex Trivium (einde Paterserf), bij winkelcentrum Zuiderhout en op voormalig handbalterrein bij Openluchttheater.

Fotocredits: Eastwoodstock – Casper van Aggelen

FRONTZANGER MARCEL DE ZWART VAN VAN BRENGHE KOMT EVEN WAT DICHTER BIJ HET PUBLIEK. DUIZENDEN GENOTEN ZATERDAG VAN TOP100 LIVE IN MADE. Foto: Casper van Aggelen / Pix4Profs

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.