Doelgroepenbad Warande naar 32 graden, Gemeentespeld voor Ton Schellekens

Vanaf zondag 16 september 2018 wordt de temperatuur van het doelgroepen bad in zwembad de Warande bij wijze van proef verhoogd naar 32 graden Celsius.Vanaf de opening van het nieuwe zwembad de Warande hebben het voormalig Gehandicapten Platform Oosterhout en Groen Links aangedrongen op deze verhoging

Door de verhoging van de temperatuur wordt het voor mensen met lichamelijke klachten zoals reuma maar ook voor baby’s een stuk aangenamer om te zwemmen bij de Warande

Groen Links voorman Willem-Jan van der Zanden laat desgevraagd weten dat Groen Links zich zal inspannen voor een definitieve temperatuur van 32 graden van het doelgroepen bad.

De proef duurt een half jaar.

 

De start van de proef was voor de gemeente Oosterhout GPO) een mooie gelegenheid om dhr. Ton Schellekens in het zonnetje te zetten.

Als voorzitter van het opgeheven Gehandicaptenplatform heeft Schellekens zich met zijn platform altijd ingezet voor de emancipatie voor mensen met een handicap of beperking. Gevraagd en ongevraagd kwam het GPO met adviezen aan de gemeente als het ging om de toegankelijkheid van openbare gebouwen en ruimten voor mensen met een beperking.

Als dank voor zijn inzet ontving dhr. Ton Schellekens de gouden gemeentespeld uit handen van loco burgemeester Witte.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.