TSC bekert ongeslagen verder na 3 keer dikke winst

Natuurlijk hoor ik diverse mensen dan denken, ja maar de tegenstanders waren 4e klassers. Dat was ook zo maar juist die geven zich voor meer dan 100 % om een hoger geplaatst team onderuit te halen. Ook weet ik wel dat TSC de laatste jaren zelfs niet verder kwam dan die eerste ronde door dit soort tegenstanders. Vandaag was de laatste van de 3 wedstrijden uit bij DIA. Onder het genot van een stalend zonnetje en ontzettend veel TSC supporters was het vooral van TSC kant gezien een bijzonder leuke pot om naar te kijken. De technische staf van TSC heeft wat talenten tot haar beschikking. Het werd inderdaad eenrichtingsverkeer en TSC had 70% balbezit en DIA 30%. De overmacht was te groot voor de mannen uit Teteringen. DIA kwam na 10 minuten heel onverwacht zelfs nog op 1-0 na een scrimmage voor het TSC doel maar heel veel meer kwam er niet meer uit. Na een half uur spelen kreeg TSC een strafschop te nemen die onberispelijk werd binnen geschoten door Tyrone Zschusschen 1-1. Waar een aantal toeschouwers de kantine al gingen opzoeken met de gedachte dat 1-1 ook de ruststand zou worden kwamen die bedrogen uit. Pal voor rust dacht de DIA doelman Sandro Ariza uit te kunnen spelen. Zijn bal verlies was voor Sandro voldoende om de 1-2 binnen te tikken. Diezelfde Sandro kreeg pal voor rust de bal perfect voorgelegd van Tim Rubenkamp waarop Sandro technisch begaafd als geen ander de bal keurig in de rechterbenedenhoek krulde 1-3. Na rust kwamen Ryan Snoeren en Martijn Schepers in het veld voor Jari van Helvoort en Stefan Kops. Een heel andere tactiek werd gevolgd . Blijkbaar was DIA door deze omzettingen nog het meest verrast. Binnen de 2 minuten was het de supersnelle Ryan Snoeren die de 1-4 kon scoren. Binnen 10 minuten daarna kregen we echt even hogeschool voetbal voorgeschoteld. Vooral Sandro en Ryan vonden elkaar blindelings. Opnieuw was het Ryan Snoeren die uit een combinatie met Sandro de 1-5 scoorde. En even later omgekeerd was het Sandro die de 1-6 kon maken. De goed leidende scheidsrechter leek haast medelijden te krijgen met DIA en gaf ze wel heel gemakkelijk een strafschop. Die ook voor TSC doelman Yannick Millenaar onhoudbaar werd ingeschoten 2-6. TSC ging verder waar het gebleven was de inmiddels in het veld gekomen Bas Blokdijk voor Raymon Raams in het veld gekomen stond aan de basis van de 2-7. Vanaf rechts gaf hij een perfect aangesneden voorzet die keurig door Joury den Boogert werd binnen geschoten. Dat de altijd hard werkende Martijn Schepers eindelijk ook zijn doelpunt voor TSC 1 kon scoren was de kers op de taart. Zijn perfect ingeschoten strafschop was tevens de eindstand 2-8. TSC won dus van Neerlandia met 4-0. Uit bij de Gunners werd het 0-10. En vandaag dus uit bij Neerlandia 2-8. TSC is klaar voor de start van de competitie. Aanstaande zondag thuis tegen Bavel moeten we er staan.

HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.