Op 1 oktober starten de werkzaamheden in de Gerbrandylaan

Op maandag 1 oktober start aannemer C-Infra met de herinrichting van de Gerbrandylaan. De aannemer voert de werkzaamheden in meerdere fasen uit zodat de overlast voor bewoners enigszins beperkt blijft. Het gedeelte dat als eerste wordt opgebroken loopt vanaf de inrit bij de Oostpolderweg tot de kruising met de Pieter Oudlaan. Zodra een deel van de nieuwe bestrating in deze fase is aangebracht, wordt met de volgende fase gestart. Op deze wijze werkt de aannemer door tot aan de inrit bij de Kreeksluisweg. Naar verwachting zijn de werkzaamheden medio december helemaal afgerond, dat is inclusief de aanplant van de nieuwe groenvoorzieningen.

Meer informatie
De ontwerptekeningen en de tekening met de werkfasen zijn te zien op www.oosterhout.nl > inwoners > openbare ruimte > projecten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.