Groene voetstappen week

Ga jij volgende week ook met de fiets of lopend naar school? Het is dan namelijk de landelijke Groene Voetstappen week! Wat willen we graag bereiken? Dat kinderen op een klimaatvriendelijke manier naar school gaan. Liefst te voet of anders op de fiets. Lekker bewegen en goed voor jezelf én voor het milieu. Bovendien is het dan een stuk rustiger bij school als er niet heel veel auto’s rijden of geparkeerd staan. De Oosterhoutse juffen en meneren gaan de groene voetstappen echt op de stoep van de meeste basisscholen spuiten! Herken jij ook jouw juf? En ga jij volgende week ook met de fiets of lopend naar school?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.