Kruising Weststadweg-Haasdijk afgesloten

Vanaf vrijdag 21 september kruising Weststadweg-Haasdijk-A59 afgesloten
Bovenstaand kruispunt is opnieuw afgesloten voor gemotoriseerd verkeer vanaf vrijdag 21 sept 21.00 uur tot maandag 24 sept 06.00 uur. Fietsers kunnen er nog wel langs. Dit vanwege het vervolg van de werkzaamheden aan dit kruispunt, eerder deze maand. Op de locatie komt een extra uitvoegstrook voor verkeer vanuit Oosterhout richting Den Hout en de bestaande uitvoegstrook vanaf Made wordt verlengd. Daarnaast wordt de bocht in de rijbaan Haasdijk richting Den Hout vernieuwd en er komt een verkeersregelinstallatie. Kijk voor meer info op http://bit.ly/2MeYIOq

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.