Man ontkende gereden te hebben na ongeluk

Vrijdagavond rond 20:00 uur ontstond er op de Wilhelminalaan een conflict naar aanleiding van een verkeersongeval met materiele schade. Een van de bestuurders ontkende te hebben gereden. De ontkennende bestuurder is mee naar het politiebureau gegaan en daar bleek dat hij zonder rijbewijs had gereden. Door de politie is proces-verbaal opgemaakt.

Op 21 september 2018 omstreeks 20:00 uur ontstond er een aanrijding tussen twee personenauto’s. De Poolse bestuurder (18 jaar) van een van de auto’s vertelde na het ongeluk niet te hebben gereden. Er waren getuigen die het incident hadden gezien en verklaarden bij de politie dat de Poolse man had gereden. Deze bestuurder is met agenten mee naar het politiebureau gegaan. Daar bekende de automobilist te hebben gereden terwijl hij niet in het bezit is van een rijbewijs.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.