Gouden gemeentespeld voor Toon Oomen

Burgemeester Marcel Fränzel reikte zondagochtend de gouden gemeentespeld uit aan Toon Oomen. Meer dan 43 jaar sloeg de muzikale vonk van Toon over op jonge slagwerkers bij h19. Hij bracht vele grote namen uit de Nederlandse drumwereld de beginselen van het vak bij. Onvergetelijke slagwerkevenementen en slagwerkdagen staan in het geheugen gegrift. Projecten in het onderwijs, onvergetelijke optredens, een herkenbaar gezicht en geluid. Kortom: Toon Oomen laat zijn sporen na, niet alleen in de Oosterhoutse muziekscene maar zeker ook in de rest van muzikaal Nederland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.