Dogplons, samen met je hond dierendag vieren bij De Warande

Het buitenbad van de Warande is al enige tijd gesloten, na een warme zomer is het nu de beurt aan alle honden tijdens de tweede editie van Dogplons! Donderdag 4 oktober is het dierendag en staan de buitenbaden op twee tijdstippen in het teken van zwemfun, maar dan voor honden.

Het buitenbad zal voor de viervoeters geopend zijn op twee verschillende tijdstippen, men kan kiezen tussen: 10:00 – 13:00 uur of 16:00 – 19:00 uur. In het buitenbad zullen verschillende spelmateriaal aanwezig zijn welke honden fantastisch vinden, denk bijvoorbeeld aan tennisballen, plankjes en een loopmat. De waterdiepte van het zwembad loopt van 0 tot 90 cm diep, dit zorgt ervoor dat dogplons voor álle honden is. Erin springen of rustig in het water lopen is allemaal mogelijk.

Tickets
De trouwe viervoeter een onvergetelijke dierendag bezorgen? Koop dan alvast de tickets via de webwinkel van De Warande voor slechts € 2,50 per hond, meerdere baasjes mogen dus zeker mee.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.