VV Oosterhout troeft met collectief DESK af 4-2

Seizoen opening onder erbarmelijke weersomstandigheden!
Vandaag de opening van de competitie voor VV Oosterhout. Tegenstander vandaag DESK uit Kaatsheuvel, voor VV Oosterhout altijd een lastige tegenstander. De vorige voetbaljaargang eindigde de thuiswedstrijd in een gelijkspel en werd uit, eigenlijk kansloos, met 1-0 verloren.
Terug naar vandaag de wedstrijd stond onder leiding van de heer J. van Ooijen uit Meerkerk, hij floot een gemakkelijke partij, de enige smet was de rode kaart die hij gaf aan Rick van Enkhuizen vanwege onbetamelijk taalgebruik (voor de kenners code 05).
De eerste helft waren er voor beide teams kansen, de beste nog wel van Dennis van Munster, hij miste echter. In de 40ste minuut maakte Ali Eren Yazici eigenlijk een onnodige overtreding op de rand van de 16 meter, Stijn Bergmans schoot de toegekende vrije trap onberispelijk binnen 0-1. Nauwelijks 3 minuten later een uitbraak van VV Oosterhout. Erik Boateng geeft de bal rechts vanaf de achterlijn voor de bal raast voorbij een paar spelers van DESK en VV Oosterhout, Timo van Kuijk van DESK zet zijn hoofd tegen de bal en laat zijn keeper Carlo van den Beukel in de linkerhoek kansloos ruststand 1-1.
De tweede helft een beter spelend VV Oosterhout het elan bij DESK was verdwenen en VV Oosterhout creëerde zich betere kansen. Vooral Dennis van Munster werd met zijn snelheid een plaag voor de DESK-defensie. In de 54ste minuut verliet Erik Boateng met een buikblessure het veld voor Joey Vreijsen. In de 64ste minuut een verre uittrap van Ramon Everduim Dennis neemt de bal magistraal aan laat van Beukel op zich afkomen hij lobt de bal in het lege doel 2-1. In de 70ste minuut wisselt Richard van Gils Guston Remie, die licht geblesseerd raakte, voor Emiel van Pelt. Koud in het veld krijgt deze een paar minuten later een uitstekende kans die hij moeiteloos afrond 3-1. In de 85ste minuut komt Youri Simons in het veld voor Ismaël Canpinar.
In de 87ste minuut, DESK speelde toen nog met 10 man na de rode kaart voor van Enkhuizen, pompte DESK een hoge bal in de zestien meter Ramon wilde de bal wegboksen en nam spits Freek van Eembergen mee, penalty. Mitchell Bastianen nam deze, Ramon dook de goede hoek in maar kon de bal niet keren 3-2. In de blessuretijd een mooie actie van de sterk aan de bal acterende Yamani el Aharchaou met een pass over 60 meter bereikte hij Dennis van Munster en hoewel zelf in scoringspositie legt deze de bal af op Joey Vreijsen en deze tikt hem eenvoudig in het lege doel 4-2.
Conclusie een moeilijke eerste helft, keurig herpakt in de tweede helft en verdiend gewonnen.
Komende zondag

de uitwedstrijd naar VV Bavel adres sportpark ‘De Roosberg’ Bavelse Hei 7 te Bavel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.