Week tegen de eenzaamheid, kom erbij en doe mee !

Handmassage en meezingkoor in Dommelbergen en De Slotjes
Twee buurtgenoten van de activiteitencentra in Oosterhout bieden een mooi programma aan tijdens de week tegen eenzaamheid (27 september – 7 oktober). Een eigenaar van een schoonheidssalon geeft handmassage en een vrijwilliger van De Buurtkamer nodigt zijn Mades meezingkoor uit.

Programma

Maandag 1 oktober is in Activiteitencentrum Dommelbergen vanaf 10:00 uur open dag in De Buurtkamer met ’s morgens om 10.00u jeu de boules, sjoelen en andere spellen, om 12:00 uur lunch en van 13:30-16:00 uur geeft Miranda handmassage.

Woensdag 3 oktober in De Slotjes start Miranda om 10:00 uur met handmassage, om 12:00 uur is er ook een lunch en van 14:00-16:00 uur zingt het Mades meezingkoor.

Bijdragen van buurtgenoten

Miranda van Hoorn-Weber gelooft erin dat een schoonheidsspecialiste een goede bijdrage kan leveren tegen eenzaamheid: “Eenzame mensen hebben ook behoefte aan aanraking. Met een professionele massage kan een schoonheidsspecialiste hier een bijdrage aan leveren.” Ron Breetveld, vrijwilliger van De Buurtkamer, zingt bij Mades meezingkoor. Het koor onder leiding van Joke Smolders komt graag een middag zingen met iedereen

Week tegen eenzaamheid, kom erbij en doe mee!

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact.

Goed idee? Kom ermee!
Wil je een leuke activiteit organiseren in jouw buurt? Wil je eens vrijwilligerswerk gaan doen? Bij de activiteitencentra of bij andere diensten van Surplus is veel mogelijk. Zij zien jou graag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.