Blijft Pakjesboot 12 nog wel drijven?

Het schip van Waterscoutinggroep Het Zuiderkruis in Oosterhout, genaamd de Rola, doet al jaren dienst als Pakjesboot 12 tijdens de intocht van Sinterklaas in Oosterhout. Het schip moet echter nodig grondig worden gerenoveerd. De hele opbouw van het schip is toe aan onderhoud. De kosten kunnen echter niet gedragen worden door de scoutinggroep alleen. Daarom zijn ze begonnen met een grote inzamelingsactie. Deze zal bestaan uit de verkoop van snoepzakjes, zakelijke donaties, crowdfunding en subsidie en dergelijke. U kunt nu geld overmaken naar NL19INGB0008625112 (t.n.v. St. Het Zuiderkruis Oosterhout).

Waterscoutinggroep Het Zuiderkruis is een vereniging waar kinderen ontdekken, ontwikkelen en vooral veel plezier hebben op en om het water. Het middelpunt van deze activiteiten is het wachtschip “de Rola”. Deze gebruiken ze voor vaste activiteiten maar brengt ze ook jaarlijks naar hun kampen, zoals in Friesland of Zeeland. Ook zijn ze met de vereniging betrokken in Oosterhout, zo helpen ze ook mee met het opbouwen van het park voor Koningsdag.

Als je een bijdrage levert dan nodigen de scouts u graag uit voor een rondje zeilen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.