Kruising Weststadweg-A59-Haasdijk komend weekend nogmaals afgesloten voor autoverkeer

Vanwege regenval afgelopen weekend konden niet alle werkzaamheden uitgevoerd worden op het kruispunt Weststadweg-Haasdijk-A59. Hierbij valt te denken aan het plaatsen van belijning en aanbrengen van elektronische componenten. Deze werkzaamheden worden komend weekend alsnog uitgevoerd. Dit betekent dat het kruispunt zaterdag 29 en zondag 30 september nogmaals wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Afsluiting en omleidingen
Het gehele kruispunt is vanaf zaterdag ochtend 06.00 uur tot zondag 21.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit is nodig zodat de aannemer veilig kan werken en de ruimte heeft om alle materialen te plaatsen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de aannemers Hoeflake en Dura Vermeer. Omleidingen worden via gele bebording aangegeven. Voor fietsers zullen tijdelijke voorzieningen worden aangebracht.

Tekeningen
Tekeningen van de werkzaamheden en omleidingsroutes zullen geplaatst worden op de gemeentelijke website: https://www.oosterhout.nl/inwoners/openbare-ruimte/projecten/VRI-Weststadweg-Haasdijk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.